Shokkisiirto varmistui! Lewis Hamilton vaihtaa Ferrarille

Lewis Hamilton

Yksi kaikkien aikojen F1-kuskeista teki todellisen yllätysratkaisun, sillä Lewis Hamilton vaihtaa Mercedekseltä Ferrarille.

Mercedeksessä uskomatonta menestystä keränneellä Hamiltonilla oli sopimus tallin kanssa vuoden 2025 loppuun asti. Kenellekään ei käynyt edes mielessä, että britti voisi hypätä kilpailevaan talliin, kunnes huhut pamahtivat julkisuuteen torstaina.

Lopulta illalla saatiin jo varmistus asiasta, kun Mercedes ilmoitti Hamiltonin käyttäneen sopimuksessaan olleen irtisanomispykälän, joka mahdollistaa miehen lähtemisen kauden 2024 päätteeksi.

Hamilton teki Ferrarin kanssa monivuotisen sopimuksen, joka astuu voimaan vuoden 2025 alusta. Tulevalla kaudella legendaarisen tallin autoilla ajavat Charles Leclerc ja Carlos Sainz. Tämän jälkeen Sainzin korvaa Hamilton.

Britin viime kaudet ovat olleet vaikeita, sillä Mercedes ei ole saanut kilpailukykyistä autoa kasaan, vaan Red Bullin Max Verstappen on dominoinut MM-sarjaa. Hamilton toivookin varmasti, että Ferrari onnistuu paremmin siinä, missä Mercedes on epäonnistunut kahdella kaudella putkeen.

Lewis Hamilton siirtyy Ferrarille


Pelaajat: