Koominen rankkari FA Trophyssa – erikoinen vauhdinotto ei pelastanut Lewesin pelaajan surkeaa laukausta

Lewesin Marcel Elva-Fountaine

FA Trophy -turnauksessa nähtiin huvittava hetki, kun Lewesin Marcel Elva-Fountaine sössi rankkarin yritettyään hämätä maalivahtia.

Englannin alempien sarjatasojen omaa cup-kilpailua FA Trophya on nyt pelattu kahden kierroksen verran ja toisella kierroksella nähtiin koominen ratkaisu. Tämä tapahtui seitsemännen sarjatason joukkueiden Lewes FC:n ja Bognor Regisin välisessä ottelussa, joka kääntyi vieraille rankkarikisassa.

Ratkaisu tapahtui, kun Lewesin puolustajan Marcel Elva-Fountainen oli pakko onnistua, tai putoaminen cupista olisi kohtalona. Elva-Fountaine päätti koettaa maalivahdin hämmentämistä erikoisemmalla vauhdinotolla.

Elva-Fountaine juoksi pallon vierelle, lähti pakittamaan ja otti vielä kauempaa varsinaiset vauhdit. Ongelmaksi muodostui se, että vauhdinotto onnistui paljon paremmin, kuin itse laukaus. Elva-Fountainen laukaus oli suorastaan surkea. Se oli löysä ja lähti maata pitkin aivan liian keskelle ja Bognor Regisin veskari otti helpon torjunnan käynnistäen joukkueensa voitonjuhlat.

Lewesin Marcel Elva-Fountaine panosti rankkarissaan enemmän vauhdinottoon kuin itse vetoon ja joukkue putosi FA Trophysta:

Katso myös: FA Trophy -turnauksessa nähtiin hävytön jäynä katsojalta – pissapullo sai maalivahdin raivostumaan, lensi suihkuun