Leverkusen-Wolfsburg näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Leverkusen-Wolfsburg pahvikatsojat lukas hradecky - pallomeri.net

Bundesliigassa on tarjolla arkikierros, joten huippufutista on tarjolla pitkästä aikaa myös tiistai-illalle. Tässä live stream Leverkusen-Wolfsburg-otteluun.

Leverkusen-Wolfsburg – ilmainen live stream

Leverkusenilla on jälleen paljon pelissä tiistai-iltana, sillä pistemenetyksiin ei ole varaa. Joukkue voi kuitenkin lähtee luottavaisesti matsiin, sillä asetelmat ovat viime viikkojen voittojen myötä mainiot. Leverkusen nappasi todella arvokkaan voiton viikonloppuna Mönchengladbachista ja se nostatti entisestään luottoa, että sijoitus Mestarien liigaan oikeuttavaan paikkaan on tuloillaan.

Wolfsburg voi laittaa kapuloita rattaisiin, sillä joukkue on tällä hetkellä sarjassa kuudentena, joten kyseessä on kova nippu. Wolfsburgilla riittää niin ikään hurjasti panosta, koska se taistelee puolestaan Eurooppa-liigan oikeuttavasta sijoituksesta.

Tiistai-illan jännitysnäytelmä käynnistyy klo 21:30 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä!

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Huom!  Bundesliiga live stream on tarjolla kaikkiin loppukauden matseihin!


Joukkueet: ,