Video: Leverkusen-veskarilta karmea moka – potkaisi ohi pallosta ja lahjoitti Augsburgille maalin

Augsburg leverkusen maalivahti niklas lomb moka - pallomeri.net

Leverkusen pelasi sunnuntaina ilman loukkaantunutta maalivahtiaan Lukas Hradeckya. Tuuraajan hommia hoitanut Niklas Lomb ei kuitenkaan saa suorituksestaan puhtaita papereita.

Vierasottelua Augsburgia vastaan oli takana vasta muutama minuutti, kun pallo pelattiin varsin vaarattomalta vaikuttaneessa tilanteessa alakertaan Lombille, jolla oli helppo tehtävä avata peliväline väljemmille vesille.

Tai näin ainakin olisi pitänyt olla.

Mainos alkaa:

Lomb kuitenkin potkaisi ohi pallosta, ja lähietäisyydelle tulleella Augsburgin Florian Niederlechnerillä oli helppo työ iskeä joukkueensa johtoon.

Pitkään näytti siltä, että tämä jää myös voittomaaliksi, mutta Leverkusen onnistui tasoittamaan loppulukemiksi 1-1 ottelun lisäajalla.

Hradeckyn toimesta kuittailua tuuraajalle on tuskin luvassa – ainakaan kovinkaan paljoa – sillä mokasihan hän itse marraskuun ottelussa Bielefeldiä vastaan vähintään yhtä radikaalilla tavalla.

Suomalaismaalivahti suhtautui pupellukseensa kuitenkin ominaisella tavallaan huumorilla, ja vastaanottipa hän myös saksalaisen tv-ohjelman myöntämän “kakkamaali”-palkinnonkin.

Niklas Lomb kämmäsi pahemman kerran:

Videon voit katsoa myös Bundesliigan YouTube-kanavalla.


Pelaajat:
Joukkueet: