Video: Leverkusen-hyökkääjä hukkasi varman maalipaikan – maaginen pelastus vai paha moka?

Gladbach-Leverkusen / Pallomeri.net

Bayer Leveruksen oli lähellä painella 2-0-johdossa tauolle, kun hyökkääjä Kerem Demirbay sai pomminvarman maalipaikan, mutta pommi jäi suutariksi.

Noin 13 000 pahvikatsojan edessä pelattava lauantain Bundesliigakierroksen ottelu Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen oli mennä jo puoliajalle vahvasti vierasjoukkueen hyppysissä.

Leverkusen siirtyi johtoon Kai Havertzin maalilla jo 7. minuutilla ja jakson lopulla vieraat olivat jälleen tekemässä pahojaan, kun ottelussa päästiin todistamaan joko kauden komeinta pelastusta tai vaihtoehtoisesti kauden nolointa mokaa.

Leverkusenin hyökkääjä Kerem Derimbay sai ylärimasta kimmoneen pallon haltuunsa vain parin metrin päästä maalista verkon ammottaessa tyhjyyttään. Derimbay yritti kuollettaa palloa ja ampua sitä pussiin volleysta, mutta tilanteessa yhä mukana roikkunut Mönchengladbachin puolustaja Nico Elvedi ehti pujottaa koipensa pallon tielle ja estää aivan varmalta näyttäneen maalin syntymisen.

Leverkusen voitti ottelun lopulta maalein 1-3.

Leverkusen-hyökkääjä Kerem Demirbay hukkaa avopaikan:

Tsekkaa myös: Lehti: FIFA-pomo Gianni Infantino laskutti liittoa väärin perustein – yksityislento maksoi kuusinumeroisen summan


Joukkueet: