Leverkusen-Bayern München näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Leverkusen-Wolfsburg pahvikatsojat lukas hradecky - pallomeri.net

Bundesliigassa nähdään äärimmäisen herkullinen kamppailu lauantaina! Tässä live stream Leverkusen-Bayern München -otteluun.

Leverkusen-Bayern München ilmainen live stream

Lukas Hradeckyn Leverkusen kaipaa kipeästi pisteitä, jotta joukkue lunastaa paikan Mestarien liigaan. Lauantaina pisteiden saanti on kuitenkin äärimäisen hankalaa, koska vastaan asettuu sarjaa johtava ja hurjassa vireessä oleva Bayern München.

Vierasjoukkue on tiukasti kiinni mestaruudessa, mutta herpaantumiseen ei ole varaa, koska haastajat kyttäävät nälkäisinä takana.  Sen sijaan Leverkusen on sarjassa tällä hetkellä viidentenä, mutta esimerkiksi 2. sijaan on matkaa ainoastaan neljä pistettä. Voitto olisikin huiman arvokas, mutta se vaatii suomalaisvahti Lukas Hradeckylta lukuisia huipputorjuntoja, sillä Robert Lewandowski ja kumppanit ovat hävinneet virallisen ottelun viimeksi joulukuun alussa.

Lauantain jännitysnäytelmä käynnistyy klo 16:30 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä!

Mainos alkaa

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!