Cup-finaali: Leverkusen-Bayern München näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Leverkusen-Wolfsburg pahvikatsojat lukas hradecky - pallomeri.net

Saksan Cupin finaali pelataan lauantai-iltana klo 21:00 ja otteluna toimii Leverkusen-Bayern München. Tässä live stream otteluun!

Leverkusen-Bayern München – ilmainen live stream

Saksan Cupin finaalissa nähdään suomalaisedustusta, kun Lukas Hradeckyn Leverkusen yrittää haastaa tällä kaudella Saksan futiskenttiä hallinneen Bayern Münchenin, joka on suorastaan älyttömässä iskussa. Bayern viilettääkin täysin uskomattomassa 16 ottelun voittoputkessa. Edellinen tappio virallisessa ottelussa on joulukuun alulta, joten Leverkusen saa tehdä suoranaisen ihmeen, mikäli se haluaa nostaa Cup-pokaalin ilmaan.

Hradecky on ennenkin venynyt ihmeisiin Saksan Cupissa, sillä suomalaisen edustama Frankfurt voitti aikoinaan juuri Bayernin.

Mainos alkaa

Joukkueet kohtasivat kuukausi takaperin Bundesliigassa ja tuolloin Bayern nappasi selvän voiton numeroin 2-4. Onko valtava ennakkosuosikki lauantainakin omaa luokkaansa?

Ottelu käynnistyy lauantaina klo 21:00 ja se on nähtävillä ilmaiseksi.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!