Manchester Cityn Leroy Sane saapui harjoituksiin tuhdissa kunnossa – ”Hän näytti ihan meidän bussikuskilta”

Leroy Sane Saksa MM-kisat / Pallomeri.net

Manchester Cityn Leroy Sane yllätti joukkuekaverinsa saapumalla hieman tuhdimmassa kunnossa takaisin treeneihin koronan aiheuttaman tauon jälkeen.

Sane on kärsinyt viime kuukaudet pahasta polvivammasta, joka alkaa olemaan pikku hiljaa voitettu, mutta pelien jatkuminen miehen osalta on vielä kaukainen haave, koska koronavirus on keskeyttänyt Valioliiga-kauden.

Ilmeisesti Sane ei ole ottanut turhaa stressiä karanteenissa, sillä joukkuekaveri Oleksandr Zinchenko antoi jopa hieman noloja kommentteja saksalaisen kunnosta.

– Näin Leroy Sane, kun oli lähdössä. En meinannut tunnistaa häntä aluksi, sillä hän näytti ihan meidän bussikuskilta, Zinchenko kommentoi Tribuna-sivustolle.

Mainos alkaa

Syynä tähän oli se, että Sane oli kerännyt massaa oikein huolella lisää.

– Juttelin hänen kanssaan hetken. Kiusasin häntä hieman Bayern Münchenistä, mutta ei hän paljastanut mitään. Luulen, että hänen siirto on lähellä. Hänen täytyy ensiksi kuitenkin pudottaa painoa. Kuulin, että hänelle on kertynyt painoa lisää seitsemän kiloa, Zinchenko jatkoi haastattelussa.

Saksalaistähden on huhuiltu siirtyvän Bayern Müncheniin, joka oli jo viime kesänä miehen perässä. Tuolloin siirto kariutui kuitenkin vakavaan polvivammaan.


Pelaajat:
Joukkueet: ,