Video: Hämmentävä vapaaottelutyrmäys paljastui sukellukseksi – Leonardo Barbosaa uhattiin aseella ennen ottelua

Leonardo Barbosaa uhkailtiin ja hän sukelsi / Pallomeri.net

Afganistanilaisessa vapaaotteluillassa nähtiin outo tyrmäys, joka paljastui sukellukseksi. Leonardo Barbosaa oltiin uhkailtu ottelun alla.

Afganistanissa 11. helmikuuta käyty vapaaotteluilta piti sisällään erittäin omituisen tyrmäyksen, jonka omituisuudelle on nyt saatu selitys. Brasilialaista vapaaottelijaa Leonardo Barbosaa uhattiin aseella ennen ottelua ja hän myönsi sukeltaneensa uhkailun johdosta.

Barbosa hävisi Ahmed Wali Hotakille kaaduttuaan kanveesiin varsin teatraalisen näköisesti saatuaan polvesta kylkeensä.

Barbosa paljasti tapauksen taustoja sosiaalisessa mediassa, mutta on sittemmin muuttanut päivityksensä yksityiseksi saatuaan rutkasti murskakritiikkiä Afganistanin vapaaotteluhahmoilta.

Mainos alkaa

Video tapauksesta tosin vaikuttaisi tukevan melko vahvasti Barbosan lausuntoa. Barbosa hallitsi ottelua selvästi murtaen myös vastustajansa nenän ensimmäisessä erässä, mikä on omiaan tekemään ottelun loppuratkaisusta vähintäänkin erikoisen.

Barbosa kertoo, että toisessa erässä hän hätääntyi nähdessään saman pyssymiehen, joka jatkoi uhkailuaan häkin vieressä olleelta VIP-alueelta.

– Hän vain huusi ja huusi erittäin aggressiivisesti. Hän tuli lähelle häkkiä erien välillä ja jatkoi siitä mihin kopissa jäi, mutta vieläkin raivokkaammin. Olin voittamassa ottelua. Vein ensimmäisen erän selvästi ja vastustajaltani murtui nenä. Hän joutui leikkaukseen seuraavana päivänä ja luulen, että olisin voittanut, mutta tunsin itseni avuttomaksi, Barbosa sanoi MMA Fighting -sivustolle.

– Ja sitten se tapahtui. Hävisin tahallani. Tulin eri tavalla toiseen erään. Sarja erilaisia ajatuksia kulki päässäni. Minulla on poika ja perhe. Se ei ollut suurin pelkoni, että hän tappaisi minut, sillä seuraukset olisivat olleet hurjat, mutta…en tiedä, sikäläiset ihmiset ovat hiukan hankalia. Koko tilanne oli oikeastaan hankala. Se on yhä sota-aluetta, siellä tapahtuu jatkuvasti terrori-iskuja ja ihmiset ovat tavallaan tottuneet siihen. Oleskelun aikana siellä räjähti auto, mutta he vain eristivät kadun, armeija osoitti kiertotien ja se siitä, Barbosa kertasi.

– Olin vieraassa maassa ilman minkäänlaisia asiakirjoja. Suurin pelkoni oli, että jotain tapahtuisi ja jäisin sinne loukkuun. En tunne heidän lakejaan. Ensimmäinen asia, joka tuli mieleen oli pelko siitä, etten voisi lähteä. Siitä, että minut pidätettäisiin tai että joutuisin käymään sairaalassa ilman papereitani, Barbosa totesi.

Leonardo Barbosaa uhkailtiin aseella ennen ottelua, joten hän päätti sukeltaa:

Katso myös: Video: Susijengi varmisti EM-paikkansa – Henrik Dettmann esiintyi lehdistötilaisuudessa uskomattoman lapsellisesti