Video: Häkellyttävä moka – Leon Draisaitl tunaroi pomminvarman avopaikan

Leon Draisaitl Edmonton Oilers / Pallomeri.net

Edmonton Oilersin supertähti Leon Draisaitl osoitti, että parhaatkin pelaajat kykenevät silloin tällöin tuhrimaan tuhannen taalan paikkoja.

Edmonton Oilers sai kotonaan turpaan Toronto Maple Leafsilta maalein 5-1, joten kyseessä ei todellakaan ollut Edmontonin ilta. Kaikki olisi voinut kääntyä heti alusta toiseenkin suuntaan, mutta positiivinen käänne ei vain ollut korteissa.

Tästä saatiin konkreettisin esimerkki ensimmäisen erän alkupuolella, kun supertähti Leon Draisaitl pelattiin aivan avopaikkaan. Toronton puolustuspaketti hajosi ja Draisaitlille syötettiin kiekko takatolpalle, eikä edessä ollut enää kuin tyhjä maali.

Liigan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Draisaitl muistutti kuitenkin tällä kertaa kaikkia kuolevaisuudestaan ja osoitti, että parhaatkin pelaajat hukkaavat joskus pomminvarmoja paikkoja. Draisaitl näet ampui tyhjistä täysin ohi ja näytti pelikatkolla itsekin aivan epäuskoiselta katsellessaan videotaululta hidastusta.

Edmonton oli pelissä mukana vielä erän lopulle, mutta Toronto teki viimeisellä minuutilla johtomaalin ja meni sen jälkeen menojaan.

Edmontonin Leon Draisaitl ampuu tyhjästä maalista ohi:

Katso myös: Video: Tarkka pyssy pakin paikalta – Jesse Ylönen pommitti NHL-uransa avausmaalin


Pelaajat:
Joukkueet: