Video: Leon Draisaitl selvisi rumasta tempusta ilman jäähyä – huitaisi Wild-peluria kasseille

Leon Draisaitl Edmonton Oilers

NHL:ssä nähtiin tökerö tempaus, kun Edmontonin Leon Draisaitl huitaisi vastustajaa haaroihin ja selvisi ilman rangaistusta.

NHL-kaukaloissa vauhti yltyy todella kovaksi ja kentällä sattuu asioita, jotka joskus jäävät huomaamatta, vaikka tuomareita on jäällä neljä kappaletta. Tästä saatiin esimerkki ottelussa Edmonton Oilersin ja Minnesota Wildin välillä, kun ruma teko meni tuomariston seulasta läpi.

Kyseessä oli toisessa erässä nähty tilanne, jossa Edmontonin Leon Draisaitl menetti kiekon ja heti perään huitaisi kiekon riistänyttä Minnesotan Kirill Kaprizovia takaapäin suoraan kasseille.

Draisaitlin teon voidaan nähdä olleen myös vahinko, eli refleksinomainen yritys nostaa Kaprizovin mailaa, vaikka videolta voidaan nähdä, että Kaprizovin maila oli jo kaukana Draisaitlista. Olipa tilanteesta mitä mieltä tahansa, niin Draisaitlin mailankäyttö on holtitonta ja teko oli jo sikäli ehdottomasti rangaistava. Kun tuomaristo lyönnin missasi, niin Draisaitlin mahdollisesta rangaistuksesta päättää NHL:n kurinpito.

Wild voitti itse ottelun maalein 4-1.

Edmonton Oilersin Leon Draisaitl lyö Minnesota Wildin Kirill Kaprizovia suoraan kasseille, mutta selviää ilman rangaistusta:

Katso myös: Video: Toronton Jason Spezza sai kuuden ottelun pelikiellon – veti Jets-pakkia polvella päähän


Pelaajat:
Joukkueet: