FC Nordsjaellandin U21-joukkueen Leo Walta maalasi unelmakudilla Future Cupissa

Leo Walta FC Nordsjaelland

FC Nordsjaellandin U21-joukkueessa pelaava Leo Walta painoi upean maalin Tanskan Future Cupissa nähdyissä murskajaisissa.

FC Nordsjaelland ja AaB kohtasivat U21-joukkueiden Future Cup -kilpailussa ja Nordsjaelland paukutti taululle tylyt 5-1-lukemat. Ottelu oli suomalaisittain myös erittäin positiivinen, sillä Nordsjaellandin Leo Walta ja Maksim Stjopin ampuivat maalin mieheen.

Etenkin Wallan maalin oli upeaa katsottavaa. Hän ampui 34. minuutilla ottelun avausmaalin ja tilanne lähti liikkeelle, kun Nordsjaelland hyökkäsi vasemman laidan kautta.

Walta sai pallon haltuunsa ja lähti leikkaamaan keskelle. Hän otti tyhjät pois ja päästyään lähestulkoon keskustaan, hän latasi huikean laukauksen. Pallo kiertyi upeasti kohti oikeaa yläkulmaa ja pelivälinen painui sisään yläriman kautta.

FC Nordsjaellandin U21-joukkueen Leo Walta ampui huikean maalin Future Cupissa. Myös Maksim Stjopin onnistui maalinteossa:

Katso myös: Smorgon-peluri yritti kosia tyttöystäväänsä kesken matsin – ulalla ollut järjestysmies meinasi pilata koko yllätyksen


Joukkueet: