Video: Leo Messi esiteltiin virallisesti PSG:n miehenä – stadionin ulkopuolella huima tunnelma

leo messi esiteltiin psg-faneille - pallomeri.net

Kuten kaikki varmasti jo tietävät, maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi tituleerattu Leo Messi siirtyi Barcelonasta PSG:n paitaan.

Tämä siirto kuitenkin sai virallisen sinettinsä vasta keskiviikkona, kun Messin sopimus julkistettiin PSG:n toimesta, ja supertähti piti myös tiedotustilaisuuden.

– Olen valmis työskentelemään joukkuetovereiden kanssa menestyksemme eteen. Meidän täytyy olla vahvoja ja yhtenäisiä voittaaksemme Mestareiden liigan, Messi muun muassa sanaili tiedotustilaisuudessa.

Myös PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi pääsi ääneen.

– Tämä on hieno ja historiallinen päivä seuralle. Mahtava hetki meille. Tämä on tärkeää kannatajillemme ja faneille ympäri maailman, puheenjohtaja hehkutti.

Tiedotustilaisuuden jälkeen Messi meni tervehtimään stadionin ulkopuolella olleita faneja – ja tunnelma oli varsin odotetusti kuin karnevaalissa soihtuineen päivineen.

Messin sopimus PSG:n kanssa on kaksivuotinen, mutta se sisältää option myös lisävuodesta. Palkkaa argentiinalainen kuittaa mukavat 35 miljoonaa euroa kaudessa. Vielä ei ole kerrottu, milloin Messin debyytti PSG:n paidassa tapahtuu.

Tsekkaa myös: Video: PSG:ltä upea Messi-julkistusvideo – samalla paljastui pelinumero

Leo Messi sai faneilta fanaattisen vastaanoton:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen ESPN:n Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: