“Olen vähän värisokea” – Leo Komarov repäisi Växjön pelaajan keskelle Luleån maalijuhlaa

Leo Komarov Luleå

Luleån Leo Komarov oli jälleen tapahtumien keskipisteessä, kun hän repäisi Växjön pelaajan mukaansa Luleån maalijuhliin.

Ruotsin SHL:n puolivälierissä ollaan päästy todistamaan upeaa ottelusarjaa, kun runkosarjan voittaja Växjö ja kymmenenneksi sijoittunut Luleå ratkaisevat sarjansa seitsemännessä ottelussa. Tämä varmistui, kun Luleå tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 3-3 voittamalla sunnuntaina pelatun kuudennen ottelun maalein 2-1. Luleå on jo nyt tehnyt valtavan urotyön nousemalla selvää suosikkia vastaan 3-1-tappioasemasta seiskapeliin.

Kuudes ottelu antoi myös osuvan lisätodisteen siitä, kuinka ikävä pelaaja Luleån Leo Komarov on vastustajan kannalta. Komarov tunnetaan pelaajana, joka löytää teitä vastustajan ihon alle ja sunnuntain pelissä.

Mainos alkaa:

Tämä tapahtui Filip Pyrochtan tekemän 1–1-tasoitusmaalin jälkeen. Luleån pelaajat juhlivat maalia ja Komarov haistoi tilaisuutensa. Hän repäisi Växjön Manuel Ågrenin mukaan juhliin, mitä Ågren ja muut Växjön pelaajat eivät luonnollisesti arvostaneet, joten härdelli oli valmis.

Temppu oli taattua Komarovia ja sitä oli myös hänen selityksensä.

– Olen vähän värisokea, joten en erota punaista ja valkoista, mutta sehän oli hyvä, että hän pääsi juhlimaan kanssamme, Komarov kommentoi C Moren haastattelussa.

Filip Pyrochta tekee maalin ja Leo Komarov riuhtoo vastustajan pelaajan mukaan maalijuhliin:

Katso myös: Servette-veskari Robert Mayer häkellytti pudotuspeleissä – sinetöi fantastisella maalilla välieräpaikan


Pelaajat:
Joukkueet: