Championat: Leo Komarov neuvottelee paluusta KHL-seura Dynamo Moskovaan

Leo Komarov - Pallomeri.net

Venäläissivusto Championat julkaisi sivuillaan melkoisen uutispommin, sillä sen mukaan Leo Komarov on tekemässä paluuta ensi kaudeksi KHL:ään.

Edelliset kaudet NHL-seura Toronto Maple Leafsissa pelanneen Komarovin sopimus loppuu tähän kauteen eikä ainakaan vielä jatkosopimusta ole suomalaishyökkääjälle kuulunut.

Championat kertookin nyt, että Komarov olisi aloittanut neuvottelut Dynamo Moskovan kanssa. Komarov on tuttu mies moskovalaisjoukkueelle, sillä hän pelasi siellä kaudet 2009-2013. Kevääksi 2013 Komarov siirtyi Toronton paitaan, mutta palasi Moskovaan jälleen kaudeksi 2013-2014.

Mainos alkaa

Viimeiset neljä kautta on mennyt Torontossa, jossa Komarov on noussut fanien suureksi suosikiksi. Huhut suomalaisen ympärillä ovat kuitenkin tällä kaudella lisääntyneet, sillä Toronto tekee selvää nuorennusleikkausta joukkueen runkoon.

Championatin mukaan myös Philadelphia Flyersissa kiekkoileva Jori Lehterä saattaa palata ensi kaudeksi KHL-kaukaloihin. Suomalaistaituri on uransa aikana edustanut KHL:ssä Lokomotiv Jaroslavlia sekä Sibiriä. Lehterällä on kuitenkin vielä sopimus ensi kaudeksi NHL:ään, joten paluun edessä on ainakin toistaiseksi vielä esteitä.