Leo Komarov palaa Liigaan – solmi kaksivuotisen pahvin Helsingin IFK:n kanssa

Leo Komarov New York Islanders / Pallomeri.net

36-vuotias hyökkääjä Leo Komarov palaa Suomeen ja Liigaan kaksivuotisella sopimuksella Helsingin IFK:n kanssa.

Helsingin IFK on riehunut melkoisella tavalla kesän siirtomarkkinoilla, sillä haaviin on tarttunut muun muassa Jori Lehterä. Nyt helsinkiläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on solminut kahden vuoden sopimuksen Leo Komarovin kanssa.

– ”Leksa” on työteliäs ja kokenut pelaaja, joka vahvistaa joukkuettamme entisestään. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet meille. Tämän sopimuksen myötä joukkue on valmis kauteen, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Liiga-uransa Ässissä aloittanut Leo Komarov on pelannut viimeksi Suomessa kaudella 2008-09, jolloin hyökkääjä edusti Pelicansia. Sen jälkeen tilille on kertynyt muun muassa 491 NHL:n runkosarjaottelua sekä 228 KHL:n runkosarjaottelua. Viime kausi vierähti Ruotsin SHL:ssä Luulajan riveissä.

Komarovin palkintokaapista löytyy MM-kulta keväältä 2011 sekä olympiakulta vuodelta 2022. Komarov on edustanut Suomea MM-kisoissa seitsemän kertaa ja olympialaisissa kahdesti.

– Fiilis on hyvä. On hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja tavoitella sitä kirkkainta. Voin asua kotona ja perhekin kiittää. Tästä se työ alkaa, Leo Komarov kommentoi siirtoaan.


Pelaajat:
Joukkueet: