Lennart Petrell kommentoi TPS:n koronakohua: ”Jääkiekossa vallitsee yhä kyttäyskulttuuri”

Lennart Petrell kommentoi TPS:n koronakohua: ”Jääkiekossa vallitsee yhä kyttäyskulttuuri”

HIFK:ssa pelaava Lennart Petrell on avannut sanaisen arkkunsa Twitterin puolella koskien TPS-pelaajan saamaa koronavirustartuntaa.

Tiistaina Elmo-lehti uutisoi ensin TPS-pelaajan sairastuneen koronaan, ja hieman myöhemmin seura vahvisti asian: A-juniori-ikäisellä pelaajalla on todettu koronavirus ja hän on altistanut kaksi Liiga-pelaajaa.

Kohua aiheutti se, että TPS on aloittanut pienryhmissä harjoittelun, vaikka se onkin vastoin yleisiä suosituksia. Tähän aiheeseen saatiin varsin tiukkasanaiset kommentit myös Lennart Petrelliltä.

– Täysin käsittämätöntä. Missään nimessä ei pitäisi harjoitella edes pienryhmissä, jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen hallituksessa istuva Petrell puhisi Twitter-kirjoituksessaan.

– Jääkiekossa ikävä kyllä vallitsee monessa paikassa vielä ”kyttäyskulttuuri”. Edes pandemia ei saa luottamaan yksilön laadukkaaseen harjoitteluun ilman valvontaa.

Kyseisen keskustelun oli avannut entinen kuulantyöntäjä Conny Carlsson, joka omassa tweetissään ihmetteli yhteisten – edes pienryhmissä toteutettavien – harjoitusten järkevyyttä.

Mikäli tweetit eivät näy, voit katsoa ne TÄSTÄ.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut