Video: Union Berlinin veskarilta karmea hasardi – Leipzig sai todellisen lahjamaalin Bundesliigassa

union berlin leipzig lahjamaali - pallomeri.net

RB Leipzig oli matkannut Union Berlinin vieraaksi perjantain ainoassa Bundesliiga-kamppailussa. Ottelu tarjoili myös todellisen hörppäyksen.

Kotijoukkue Union sai otteluun unelma-alun, kun se meni jo kuudennella peliminuutilla johtoon Taiwo Awoniyin osumalla. Leipzigin tasoitus näki päivänvalon vain viisi minuuttia myöhemmin – ja tästä osumasta suurimman osan voikin sitten ottaa piikkiinsä kotijoukkueen maalivahti Andreas Luthe.

Christopher Nkunku lähti ampumaan kaukaa, noin 25 metristä, ja Luthe oli tilanteessa hyvin mukana. Pallo otti kuitenkin ennen maalia pompun ja jostain syystä maalivahti luki tilanteen väärin hörpäten pallon tylyllä tavalla selkänsä taakse.

Luthen onneksi tämä ei lopulta johtanut pistemenetyksiin. Timo Baumgartl onnistui maalaamaan toisella jaksolla, minkä myötä sarjapisteet jäivät 2-1-voitolla Berliiniin.

Union Berlin on 14 pelatun ottelun jälkeen komeasti sarjataulukon nelospaikalla, kun taas RB Leipzig löytyy kahdeksannelta sijalta. Keskikasti on Bundesliigassa niin tasainen, että kun muut kierroksen ottelut saadaan viikonlopun aikana pelattua, voi Leipzig huonolla tuurilla pudota jopa sijojen 12-13 tuntumaankin.

Leipzig tasoitti maalivahdin suotuisalla avustuksella:

https://twitter.com/VSportSuomi/status/1466865428710535172

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi oikein, voit katsoa sen myös V Sportin Twitterissä.

Bundesliigaa pääset seuraamaan V Sportin kanavilla sekä Viaplay-palvelussa.


Joukkueet: ,