Leijonille karvasta kalkkia virtuaalisissa MM-kisoissa – hopealle jäätiin

Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat Lassi Thomson Leijonien kapteenisto Nuoret Leijonat Henri Jokiharju ulkoilmapeli Leijonien Suomi-Leijonat venäjä-suomi Leijonat U20 -Pallomeri.net_

Suomen Leijonille oli tarjolla karvasta kalkkia, sillä joukkue kärsi kirvelevän finaalitappion IIHF:n järjestämissä virtuaalisissa MM-kisoissa.

Mitenkään järkevästi näitä kisoja ei kuitenkaan järjestetty, sillä kyseessä ei suinkaan ollut NHL-videopelin – tai minkään muunkaan konkreettisen tekemisen – kautta pelatut kisat.

Ottelut kyllä pelattiin koronaviruksen takia peruttujen MM-kisojen ohjelman mukaisesti niiden oikeina päivinä, mutta voittaja ratkaistiin yleisöäänillä sekä ”IIHF:n mystisellä taikakaavalla”.

Kuten jo todettua, Leijonat eteni aina finaaliin saakka, mutta siitä oli tuloksena tappio, kun suuri ja mahtava Latvia vei finaalin nimiinsä numeroin 8-5.

Mainos alkaa

Latvia ei hävinnyt turnauksessa yhtään ottelua – ja Suomenkin ainoat tappiot tulivat juuri Latviaa vastaan, sillä Leijonat taipui myös joukkueiden välisessä alkulohkon matsissa. Tulloin lukemat kirjattiin 7-6 jatkoajan jälkeen.

Pronssille tässä kiihkeässä turnauksessa tsemppasi Tshekki. Turnauksen kaikki tulokset voit käydä katsastamassa IIHF:n sivuilta.

Seuraavat – ihan oikeat – jääkiekon MM-kisat on tarkoitus pelata Valko-Venäjällä ja Latviassa toukokuussa 2021, mutta on mahdollista, että kisoja venytetään jopa kesäkuulle saakka. Oli sitten niin tai näin, noihin MM-kisoihin hallitsevana mestarina lähtee Suomi.


Joukkueet: