Leijonien Saksa-otteluun saattaa muodostua hurjat panokset

Leijonien MM-kisat 2018 - pallomeri.net

Leijonien taival jääkiekon MM-kisoissa muuttui alkuhurmion jälkeen äkillisesti, kun kisaisäntä Tanska nappasi Suomesta 3-2-voiton.

Vaikka Suomella onkin taustalla komeat 8-1-voitot Etelä-Koreasta sekä Latviasta ja Norjakin jäi jalkoihin 7-0, on silti pakko nostaa esiin faktat ja varsinkin se, ettei leijonalauman alkusarjasta jatkoon pääsykään ole enää läpihuutojuttu.

Jotta pahin mahdollinen tapahtuisi, Saksan tarvitsisi Suomen lisäksi vain kaataa heikosti kisoissa esiintynyt Latvia, ja Tanskan hoitaa jäljellä olevat “helpot” ottelunsa (Norja, Etelä-Korea, Latvia), niin Suomi sysättäisiin tylysti lohkon viidenneksi, ulos puolivälieristä. Tämä kaikki siis sillä olettamuksella, ettei Leijonille heruisi pisteitä Kanadalta tai USA:lta.

Mainos alkaa:

Leijonien seuraava ottelu on edessä lauantaina kello 21:15, kun vastaan asettuu kivikova Kanada. Voitto siitä ja puheet jatkopaikan sormien läpi lipumisesta voidaan unohtaa.

Saksa-ottelu Suomella on edessä puolestaan sunnuntaina ja alkusarjan päättävä USA-kamppailu pelataan tiistaina.

Pallomeri.netin MM-kisasivulta löydät kaikkien joukkueiden kokoonpanot sekä turnauksen otteluohjelman. Tutustu kattavaan pakettiin TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kaikki MM-kisamatsit suorana lähetyksenä välittää C More.

Leijonien jatkopaikka muuttui tämän tappion myötä hieman kimurantimmaksi: