Leijonien ottelut loppuunmyytyjä – näin voit saada liput MM-kisoihin

NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko
Kuva: Getty Images

Leijonien suosio on tällä hetkellä aivan mykistävällä tasolla, joten nyt on enää turha haaveilla lippujen ostamisesta MM-kotikisojen otteluihin.

Suomi aloittaa urakkansa jääkiekon MM-kisoissa perjantaina 13.5., kun vastassa on Latvia. Tästä käynnistyy tiukka rutistus, jonka toivotaan huipentuvan maailmanmestaruuteen.

Leijonat pääsee pelaamaan kaikki ottelunsa Tampereen hulppealla Nokia Arenalla, joten puitteet ovat todellakin kunnossa. Tämä on näkynyt myös lippujen menekissä, sillä jokainen Suomen ottelu on ollut jo syksystä asti loppuunmyyty.

Näin ollen lippuja Suomen peleihin tai pudotuspeleihin on enää turha yrittää ostaa, sillä kaikki on yksinkertaisesti mennyt. Ei kannata kuitenkaan haudata vielä kaikkia toiveita, sillä mahdollisuuksia on päästä katsomaan Suomen edesottamuksia.

Näin voit saada Leijonien otteluun liput MM-kisoihin

Netissä pyörii tällä hetkellä useita arvontoja, joissa on palkintona jopa VIP-lippuja Suomen otteluihin jääkiekon MM-kisoissa. Esimerkiksi Coolbet jakaa tällä hetkellä erilaisissa kilpailuissa useita VIP-lippuja, jotka ovat todellisia lätkäfanin unelmapaketteja. Sen lisäksi, että pääset katsomaan otteluita, niin tarjolla on kaiken kattava setti. Jopa Leijonien fanipaita on tarjolla ilmaiseksi kaikille VIP-lipulla sisään meneville katsojille.

Kannattaakin siis tarkkailla vielä tiuhaan erilaisia kisoja, joiden kautta saat vielä viimeisen mahdollisuuden päästä paikan päälle Nokia Arenalle. Varsinkin Coolbetin Kampanjat-sivulla kannattaa laittaa todella tarkasti seurantaan.