Leijonien kisabiisi julkaistiin – Jukka Jalonen paljastui idean isäksi

Osmo's Cosmos Voimaa - Leijonat, Jukka Jalonen

Leijonien MM-kisabiisi on tänä vuonna Osmo’s Cosmosin käsialaa, mutta idea biisin teolle tuli päävalmentaja Jukka Jaloselta.

Leijonien tunnusbiisi ensi viikolla alkaviin MM-kotikisoihin on nyt julkaistu. Kunnian saa Osmo’s Cosmos -yhtyeen kappale, joka kantaa nimeä “Voimaa”.

Ensimmäiset esityksenä kappale sai Leijonien sisääntulokappaleena huhtikuussa Joensuussa ja Kuopiossa pelatuissa otteluissa. Leijonat luistelee biisin tahdissa jäälle myös itse MM-kisoissa sekä torstaina pelattavassa EHT-ottelussa Sveitsiä vastaan.

Mainos alkaa:

Idea kappaleesta syntyi yhtyeen tiedotteen mukaan viime kesänä, kun bändin jäsenet viettivät iltaa Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen ja hänen seurueensa kanssa.

– Illan kuluessa Jukka heitti meille idean, että tehkää meille biisi, kun MM-kisatkin järjestetään Suomessa. No perskeles, tehhäähä myö, yhtyeen keulahahmo Pete Kiisseli kertoi pohtineensa.

Jalonen vahvistaa tarinan tiedotteessa ja maajoukkueen johtohahmot kävivät syksyllä bändin levytysstudiolla keskustelemassa kappaleen hengestä.

– Studiolla juteltiin Lehtisen Jeren ja bändin kanssa siitä, että miten ja minkälainen musiikki ja fiilis voisi ladata joukkuetta ja yleisöä hyvään fiilikseen ennen ottelua. Sitä ajatusta bändi sitten lähti toteuttamaan, Jalonen paljastaa.

Tässä Leijonien vuoden 2022 MM-kisabiisi, eli Osmo’s Cosmosin Voimaa:

Katso myös: Connor McDavid tarjoili maukkaasti ja Jesse Puljujärvi nautiskeli niittaamalla rannarin ylänurkkaan


Pelaajat:
Joukkueet: