IL: Leijonien ensimmäiset pelaajat MM-leiriryhmään selvillä – Marko Anttila johtaa jälleen joukkoja

Leijonien jaakiekon marko anttila kanadalaistoimittaja jaakiekon mm-kisat urheilutapahtumat parhaat urheilijat Yleltä Leijonat 2019 kaikkien aikojen iihf c more

Leijonien valmistautuminen MM-turnaukseen käynnistyy toukokuun alussa ja nyt on saatu ensimmäisiä viitteitä leiriryhmästä. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Iltalehden saamien tietojen mukaan leiriryhmään on nimetty ainakin Jokereissa pelaavat Marko Anttila, Veli-Matti Savinainen, Iiro Pakarinen, Markus Hännikäinen, Tommi Kivistö ja Niklas Friman. Tämän lisäksi ryhmästä löytyvät kuuleman mukaan Mikael Ruohomaa ja Jere Karjalainen.

Päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi jo aikaisemmin, että leiriryhmään on nimetty 11 KHL-pelaajaa. Nimiä ei kuitenkaan paljastettu julkisuuteen. Pääosin joukkue tulee varmasti koostumaan Liigassa ja KHL:ssä pelaavista pelaajista, sillä NHL-pelaajien saanti turnaukseen on koronan takia totaalisen epävarmaa.

Mainos alkaa

Kokonaisuudessaan leiriryhmä tullaan varmasti julkaisemaan piakkoin, sillä Leijonat kokoontuu tiistaina 4. toukokuuta Vierumäelle, josta käynnistyy MM-kisoihin valmistautuminen.

Jääkiekon MM-kisat starttaavat puolestaan 21. toukokuuta Latvian Riiassa.