Leijonat taistelee välierään pääsystä – vastassa yllätysvalmis Sveitsi

NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko
Kuva: Getty Images

Leijonat on totisessa paikassa keskiviikkona, kun vastassa on Tshekin yllättänyt Sveitsi. Ottelu käynnistyy klo 10:40.

Suomen lohkovaihe sujui täydellisesti, sillä kaikki kolme ottelua päättyivät voittoihin. Vaikka Ruotsi oli jo kolmen maalin karkumatkalla, niin Suomen kokenut kaarti näytti, miten homma hoidetaan himaan päätöserän aikana. Tuo oli varmasti joukkuetta yhteen hitsaava kokemus, sillä kaksi erää pelaaminen oli suorastaan sekavaa. Taso löytyi kuitenkin ratkaisevalla hetkellä ja se antaa varmasti uskoa tekemiseen.

Keskiviikon puolivälierässä vastaan asettuu Sveitsi, joka tiputti yllättäen Tshekin ulos olympialaisista. Sveitsin vaarallisuus on varmasti kaikkien tiedossa, sillä onhan maa jatkuvasti MM-kisoissa kaatanut suurempiaan. Sveitsin etu on ehdottomasti se, että turnaus pelataan ilman NHL-pelaajia. Tuttu runko on pääosin ollut kasassa jo vuosia MM-kisojen puolella, joten kuviot ovat jokaisen tiedossa.

Kaikkien muistissa on varmasti vuoden 2018 edellinen kohtaaminen, jolloin Sveitsi lähetti juuri puolivälierissä Suomen laulukuoroon MM-kisoista. Leijonilla pelasi tuolloin joukkueessa muun muassa Mikko Rantanen, Sebastian Aho, Mikael Granlund ja Teuvo Teräväinen, mutta tästä huolimatta Sveitsi järjesti jättipaukun.

Nyt vastaavaan sulamiseen ei olisi varaa, sillä välieristä poisjäänti olisi suoranainen katastrofi. Keskiviikkona päästään näkemään, että miten Leijonien käy, kun kiekko tippuu jäähän klo 10:40.

Voita upea pipolätkäsetti

Ulkolätkäkausi käy kiivaimmillaan, joten jokaiselle varmasti kelpaisi uudet varusteet kaveriporukan peleihin. Nyt on mahdollisuus voittaa huikea pipolätkäsetti, joka pitää sisällään pipon, kiekon ja Warriorin huippumailan. Tarkoituksena on veikata Suomi-Sveitsi-pelin tapahtumia. Tsekkaa tarkemmat ohjeet tästä!