Leijonat palaa Ylen kanaville isosti!

Leijonat kaatoi Ruotsin peräti 6-1 vuoden 2011 MM-finaalissa
Leijonat kaatoi Ruotsin peräti 6-1 vuoden 2011 MM-finaalissa

Miesten MM-kisoja lukuun ottamatta, Yle esittää Leijonien eli Suomen miesten A-maajoukkueen kaikki ottelut Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Paketin aloittaa vuotuinen Euro Hockey Tour -turnaus, joka pelataan tänä vuonna Helsingissä 5.-8.11. Lisäksi Yle esittää Euro Hockey Challenge -otteluita, 12 Suomen maaottelua sekä kaikki muut EHT-turnauksen ottelut. Sopimukseen kuuluvat myös Pikkuleijonien MM-kilpailut, Naisten jääkiekon MM-kilpailut ja nuorten MM-kisat.

Yle tarjoaa lähetyksiä monipuolisesti eri välineissä – niin tv:ssä, radiossa kuin netissä. Yle pyrkii päästämään katsojat, kuuntelijat ja lukijat mahdollisimman lähelle joukkuetta ja pelaajia. Huippupelien lisäksi tarjolla on mm. mielenkiintoisia henkilökuvia, aamujäitä ja välähdyksiä kulissien takaa.

-On todella hienoa, että Leijonat ja jääkiekko palaa Ylen kanaville näin laajasti. Tulemme tekemään parhaamme Suomen kiinnostavimman lajin maajoukkueiden laajan ja laadukkaan seuraamisen mahdollistamiseksi. Yleisö ja Leijonat ansaitsevat parasta, sen yritämme nyt toimittaa, kertoo Yle Urheilun kumppanuuksista ja strategiasta vastaava päällikkö Robert Portman.

Mainos alkaa:

Leijonien sinivalkoisena äänenä television puolella toimivat Niki Juusela ja Matti Härkönen, radiossa puolestaan Simo Leinonen. Studioisäntinä nähdään pääosin Riku Salminen ja Tapio Suominen. Christoffer Herberts ja Antti Koivukangas selostavat otteluita ruotsiksi.

Lähde: Yle