IL: Leijonat hamuaa isoa vahvistusta johtoportaaseen – Jarmo Kekäläistä kysytty apuun

Jarmo Kekäläinen Leijonat

Leijonat valmistautuu jo kovaa vauhtia vuoden 2025 aikana pelattavaan neljän maan turnaukseen, jossa nähdään kaikki maailman parhaat pelaajat.

4 Nations Face-Off -turnaus pelataan ensi vuoden helmikuussa. Tuolloin USA, Kanada, Suomi ja Ruotsi kohtaavat vuosien tauon jälkeen parhaimpien pelaajien kesken. Tätä turnausta on odotettu pitkään, sillä viime vuosien aikana NHL-pelaajat ovat puuttuneet Olympialaisista, minkä lisäksi myös World Cupin kaltaiset turnaukset ovat loistaneet poissaolollaan.

Nyt vihdoin parhaat saadaan samaan aikaan kaukaloon maajoukkueturnauksessa. Ainakin Suomessa tätä on odotettu, koska jalkeilla on todellinen kultainen sukupolvi. Kyseessä on iso näytönpaikka Suomelle, joka epäonnistui karmeasti vuoden 2016 World Cupissa.

Mainos alkaa:

Samaa virhettä ei varmastikaan haluta toistaan, joten valmistautuminen tehdään niin huolella kuin mahdollista. Iltalehden mukaan myös maajoukkueen joukkueen johtoon on etsitty uutta vahvistusta. Tähän rooliin on tietysti kysytty mukaan Columbuksesta potkut saanutta Jarmo Kekäläistä, joka tuntee NHL:n kuin omat taskunsa. Kekäläinen asuu edelleen Pohjois-Amerikassa, joten mies oli arvokas lisä esimerkiksi pelaajien skouttaukseen.

IL:n mukaan myös valmennukseen on kaavailtu NHL-tuntemusta, sillä pöydällä on sellaiset nimet kuin Tuomo Ruutu, Mikko Koivu ja Olli Jokinen.


Pelaajat:
Joukkueet: