Leijonat kohtaa Sveitsin EHT-turnauksessa

Unkari Lätkän Liiga NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko urheilupaiva
Kuva: Getty Images

Leijonat pelaa torstai-iltana Ruotsin EHT-turnauksen avausottelun, joka pelataan Tampereen Nokia Arenalla.

Suomen viimeinen rutistus kohti jääkiekon MM-kisoja alkaa loppuviikosta, kun edessä on kolme EHT-ottelua. Nämä valmistavat Leijonien joukkuetta vuoden yhteen suurimpaan kohokohtaan, eli MM-kotikisoihin.

Ensimmäinen EHT-ottelu on ohjelmassa torstaina, kun Suomi kohtaa Sveitsin, joka nousi mukaan kuluvan vuoden Ruotsin turnaukseen. Suomi pääsee pelaamaan ottelun kotiyleisön edessä, joten tunnelma on varmasti katossa Nokia Arenalla.

Leijonien joukkueessa nähdään myös uusia kasvoja, sillä leiriryhmää täydennettiin NHL:stä saapuneilla pelaajilla. Riveihin liittyivät muun muassa Harri Säteri, Henri Jokiharju ja Joel Armia.

Sveitsi on loistava mittari, sillä maa on myös napsinut vahvistuksia Pohjois-Amerikasta. Sveitsi haluaa varmasti olla MM-kisojen musta hevonen, joten tavoitteet on taatusti korkealla.

Näin ollen ohjelmassa on torstaina laadukas kiekkonäytelmä, josta ei jännitystä tule puuttumaan. Ottelu käynnistyy klo 18:30.