Leijonat julkaisi kapteenistonsa – MM-kultaa jahdataan jälleen Marko Anttilan kipparoimana

Leijonien jaakiekon marko anttila kanadalaistoimittaja jaakiekon mm-kisat urheilutapahtumat parhaat urheilijat Yleltä Leijonat 2019 kaikkien aikojen iihf c more leijonat

Leijonat lähtee myös tämän kevään MM-kisoihin Marko Anttilan kipparoimana. Kapteenisto on kokonaisuudessaan erittäin kokenut.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen johto tiedottaa, että joukkueen kapteenisto MM-kisoihin on nyt valittu. Leijonat lähtevät näissäkin kisoissa kaukaloon taistelemaan mitaleista Marko Anttilan kipparoimana.

Anttilan valinta on hyvin luonnollinen, sillä Anttila oli myös kevään 2019 kultajoukkueen kapteeni ja ehdottomasti yksi joukkueen suurimmista sankareista. Anttila iski tärkeitä maaleja ja pisti kiekon pussiin niin puolivälierässä, välierässä kuin finaalissakin.

Avukseen kapteenistoon Anttila saa kokeneen adjuntatit, sillä A-kirjaimet ommellaan Petri Kontiolan ja Atte Ohtamaan paitoihin. 36-vuotias Kontiola tekee paluun Leijoniin pienen tauon jälkeen, sillä hän pelasi edellisen kerran Leijonien paidassa arvokisoja vuoden 2018 olympialaisissa. Ohtamaa on taas viime vuodet ollut Leijonien runkopelaajia ja nyt alkavat kisat ovat hänelle jo kuudennet perättäiset.

Tsekkaa myös: Video: Venäjä sahasi Tshekin palasiksi – upea syöttökuvio ja millintarkka piiska yläpesään


Pelaajat: ,,
Joukkueet: