Legia-KuPS näkyy ilmaiseksi – tässä live stream UEL-otteluun

Legia-KuPS näkyy ilmaiseksi – tässä live stream UEL-otteluun

KuPS jatkaa matkaansa Eurooppa-liigan karsinnoissa, jossa vastaan asettuu seuraavaksi Legia Varsova. Tässä live stream Legia-KuPS-otteluun.

Legia-KuPS – ilmainen live stream

KuPSin urakka sai jatkoa, kun avauskierroksella kaatui valkovenäläinen Vitebsk yhteismaalein 3-1. Hallittu esitys takasi sen, että jatkopaikka oli lopulta selviö. Vaikka Vitebsk oli kohtuullinen vastus, niin seuraavaksi vastaan asettuva Legia Varsova on aivan eri tason nippu. Puolan suurseura on nähty monena vuotena aina lohkovaiheessa asti, joten rutiinia europeleistä löytyy.

Myös fanaattiset fanit takaavat sen, että KuPSilla on todella ikävä paikka vieraskentällä, josta olisi pakko saada hyvä tulos tuliaiseksi.

Avausosa on ohjelmassa torstaina 25. heinäkuuta klo 22:00. Ottelu ei tule TV:stä, mutta tästäkin huolimatta se on mahdollista nähdä suorana lähetyksenä. Alta löydät ohjeet siihen, miten lähetyksen saa käyntiin ilmaiseksi.

Unibet-TV näyttää yksinoikeudella Legia-KuPS -ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 1€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut