Legenda Tom Brady vei joukkonsa jälleen Super Bowliin – vastaan asettuu ihmemies Patrick Mahomes

Tom Brady v sport urheilu

Tom Brady teki jälleen mielettömän tempun, kun legendan johtama Tampa Bay Buccaneers eteni Super Bowliin, jossa vastaan asettuu Kansas City Chiefs.

Lähes kaikki ennätykset rikkonut Brady siirtyi täksi kaudeksi Tampa Bayn riveihin ja tuloksena oli välittömästi paikka Super Bowliin. Buccaneers kaatoi konferenssifinaalissa ennakkosuosikki Green Bay Packersin numeroin 26-31.

Kotistadionilleen pelaamaan pääsevä Buccaneers on kertaalleen aikaisemmin ollut Super Bowlissa. Tuo tapahtui vuonna 2003 ja silloin seura juhli myös voittoa. Sen sijaan Bradylle Super Bowl -paikka on jo uran 10:s.

Buccaneers saa vastaan 7. helmikuuta pelattavassa Super Bowlissa hallitsevan mestarin Kansas City Chiefsin, joka jyräsi Buffalon Billsin yli numeroin 38-24. Kansas Cityn kirkkaimpana tähtenä heiluu ihmemies Patrick Mahomes.

Viime kesänä NFL-historian suurimman sopimuksen allekirjoittanut Mahomes on osoittanut heti uransa ensimmäisinä vuosina, että kyseessä on yksi lajin tulevista legendoista.

Tästä ei asetelma voisi juurikaan parantua, kun vastakkain iskevät lajin historian paras Tom Brady sekä kahden viime vuoden paras pelaaja ja tulevaisuutta dominoiva Patrick Mahomes.

Super Bowl 2021 näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta, joten kannattaa suunnata alkuyöstä 7. helmikuuta tv-vastaanottimien äärelle.


Joukkueet: ,