Video: Leevi Selänne ratkaisi joukkueelle mestaruuden – iski voittomaalin jatkoajalla

Leevi Selänne Eagles Anaheim / Pallomeri.net

Leevi Selänne nousi joukkueensa suurimmaksi sankariksi, kun 17-vuotias hyökkääjä iski mestaruuden ratkaisseen jatkoaikamaalin Regis Jesuitia vastaan.

Yhdysvaltojen High schoolien 1-divisioonassa The San Margarita Eaglesia edustava Selänne kruunasi oman sekä joukkueensa kauden todellisessä trillerissä.

Anaheim Ducksin High schoolin joukkueena toimiva Eagles oli häviöllä ottelua vielä aivan viimeisillä sekunneilla ja mestaruus näytti auttamatta karkaavan käsistä. Eaglesin Joseph Felicicchia oli kuitenkin eri mieltä, sillä nuorukainen tasoitti ottelun, kun pelikellossa oli aikaa jäljellä enää kaksi sekuntia.

Mainos alkaa

Kauden jokaisen ottelun voittanut The San Margarita Eagles ei ollut enää tasoitusmaalin jälkeen voitettavissa, vaan joukkue rynni väkisin mestaruuteen jatkoajalla. Voittomaalista vastasi muuan Selänteen Leevi, joka oli unohtunut takatolpille yksikseen. Suomalaishyökkääjä ei tilanteesta erehtynyt, vaan painoi kiekon varmasti verkon perukoille.

Eaglesin kausi oli täydellinen, sillä joukkue voitti kaikki kauden 30 otteluaan. Selännekin oli läpi kauden mallikkaassa iskussa, sillä tehopisteitä syntyi yhteensä 20.

Leevi Selänne ratkaisi mestaruuden jatkoajalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!