Kingstonin Leevi Meriläinen joutui antautumaan – Hamiltonin hyökkääjä heitti erittäin sulavan ilmaveivin

Leevi Meriläinen Kingston Frontenacs / Pallomeri.net

Kingston Frontenacsin maalivahti Leevi Meriläinen joutui kovaan ryöpytykseen ja hänen selän taakseen upotettiin myös upea ilmaveivi.

Junioriliiga Ontario Hockey Leaguen Kingston Frontencasissa pelaava maalivahti Leevi Meriläinen joutui sietämään varsin vaikeaa iltaa, kun vieraspeli Hamilton Bulldogsia vastaan päättyi rumaan 8-1-tappioon.

Meriläinen pelasi koko ottelun rujosta maalimäärästä huolimatta ja oli voimaton Hamilton ylivoiman edessä. Ottelun voittomaaliksi jäänyt Hamiltonin toinen osuma kuvasti ottelua hyvin, sillä Hamiltonin George Diaco iski sen niin sulavasti ja salamannopeasti, ettei Meriläinen voinut kuin levitellä voimattomana käsiään.

Diaco iski irtokiekkoon kiinni maalin takana ja yhtäkkiä kiekko olikin jo Kingstonin verkossa, kun Diaco iski sen ilmaveivillä sisään. Suorituksen upeutta lisää se, ettei Diacon tarvinnut veivata kiekkoa suurieleisesti ensin lavan päälle, vaan hän teki sen häviävän pienellä liikkeellä, jolloin Meriläisellä ei ollut minkäännäköistä mahdollisuutta ehtiä mukaan tilanteeseen. Näin Diaco upotti kiekon häkellyttävän vaivattomalla liikkeellä etukulmasta pussiin.

Kingstonin Leevi Meriläinen on voimaton Hamiltonin George Diacon pistäessä kiekkoa sisään erittäin sulavalla ilmaveivillä:

Katso myös: Lauri Pajuniemi teki härskin tempun AHL:ssä – kiekko sisään maalin takaa veskarin takapuolen kautta