Video: Leeds-maalivahti kohnotti koomisesti ja antoi lahjamaalin

Kiko Casilla Leeds / Pallomeri.net

Brentford iski kauden helpoimman osumansa, kun Leeds-vahti Kiko Casilla kohelsi pallon kanssa oman maalin edustalla ja päästi todellisen lahjamaalin.

Paluuta Valioliigaan havitteleva Leeds koki tiistai-illan Championship-kierroksella takaiskun, kun joukkue jakoi pisteet niskaan hengittävän Brentfordin kanssa maalein 1-1.

Erityisen nakertavan tasapelistä tekee tapa, jolla Brentford maalinsa sai. Ottelun 25. minuutilla Leedsin puolustaja syötti pallon maalivahti Kiko Casillalle, jolta sattui tällä kertaa unohtumaan yksi jalkapallon peruskivistä. Hän unohti hetkellisesti, että syöttö tulee ottaa haltuun koskettamalla eikä vain ajattelmalla sitä.

Pallo livahti Casillan jalan alta kohti prässäämään juossutta Brentford-hyökkääjä Said Benrahmaa. Casilla yritti epätoivoisesti vielä kirmata pallon perään, mutta menetti tasapainonsa ja putosi rähmälleen. Nurmen pinnasta Casilla pääsi myös ihailemaan Benrahman vuorenvarmaa viimeistelyä.

Leeds on pistejaonkin jälkeen yhä sarjassa toisena eli toisen suoran nousijan paikalla, mutta kolmantena oleva Fulham on tasapisteissä, Brentford ja Nottingham kyttäävät kahden pisteen päässä ja kuudentena oleva Prestonkin on vain kolmen pisteen päässä Leedsistä.

Leeds-veskari Kiko Casilla pistää kohellusvaihteen silmään:

Katso myös: Video: Harvinainen näky krikettikentällä – Bangladesh ja Intia pistivät rähinäksi U19 MM-finaalin jälkeen


Joukkueet: