Video: Leeds huijasi todella epäurheilijamaisesti – päävalmentaja Marcelo Bielsa pakotti pelaajat päästämään maalin

Leeds

Leeds-Aston Villa -ottelussa nähtiin kauden uskomattomin välikohtaus, joka aiheutti kentällä täydellisen kaaoksen.

Tiukasti Valioliigaan noususta taisteleva Leeds meinasi aiheuttaa suuren skandaalin sunnuntaina, kun joukkue iski maalin, vaikka ensiksi pallo oli tarkoitus pelata sivurajasta ulos. Isännät eivät tätä tehneet, vaan kuittasivat pallon maaliin, kun Aston Villan pelaajat lopettivat pelaamisen.

Villa-pelurit menettivät täydellisesti malttinsa tilanteen jälkeen ja kentän valtasi täydellinen kaaos, kun jokainen vierasjoukkueen pelaaja sekä valmentaja kiehui raivosta. Välikohtauksesta annettiin myös yksi punainen kortti, kun Aston Villan Anwar El-Ghazi ohjattiin suihkun puolelle.

Leedsin päävalmentaja Marcelo Bielsa osoitti kuitenkin kaiken kähinän keskelle suuruutensa, sillä mies ilmoitti omalle joukkueellensa, että antavat Aston Villan tehdä osuman.

Näin ollen monen minuutin kaaoksen jälkeen Aston Villan annettiin tehdä ilmaiseksi tasoitusmaali. Samalla tasapeli tarkoitti sitä, että Leedsin haaveet suorasta noususta kuihtuivat ilmaan. Nyt ainut mahdollisuus Valioliigaan on enää nousukarsinnat, joista ainoastaan yksi nousee.

Leeds-Aston Villa -ottelu tarjosi täysin käsittämättömän välikohtauksen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: