Kuva: 5-vuotias Leeds-fani lähetti hellyyttävän kirjeen Brightonin pomoille – ”Olen laskenut kaikki säästöpossuni rahat”

fifa uefa valioliiga leeds jalkapalloilija (geneerinen futiskuvitus) / Pallomeri.net

5-vuotias Leeds-fani Daniel lähestyi Brightonin seurajohtoa hellyyttävällä kirjeellä ja vetosi heitä myymään hänen suosikkipelaajansa Leedsille.

Championshipissä pelaavan Leedsin nuori fani on antanut oman panoksensa sille, että Brightonista lainalla oleva toppari Ben White voisi siirtyä seuraan pysyvästi.

5-vuotias Daniel Auton lähetti Brightonin toimitusjohtajalle Paul Barberille kirjeen, jossa hän tarjosi 15,07 puntaa Whitesta.

Mainos alkaa

– Kirjoitan sinulle tämän kirjeen koskien teidän pelaajaanne, joka pelaa parhaillaan lainalla meillä. Kyseinen pelaaja on minun suosikkipelaajani Ben White. Pyydän, pyydän, pyydän – voimmeko mitenkään hankkia Benin kauden lopussa? Olen laskenut kaikki säästöpossuni rahat ja minulla on 15,07 puntaa, jos siitä on apua, Auton kirjoitti.

Barber kiitti Autonia reilusta tarjouksesta, mutta kieltäytyi kohteliaasti.

– On erittäin hienoa, että tarjoat kaikki rahasi auttaaksesi seuraasi. Sinulla selkeästi on kyky nähdä, että kyseessä on poikkeuksellinen nuori lahjakkuus. Ehkäpä voisit olla tulevaisuudessa kykyjenetsijä! Olemme harkinneet ystävällistä tarjoustasi, mutta tiedän, että päävalmentajamme Graham Potter ja tekninen johtajamme Dan Ashworth pitävät Beniä erittäin tärkeänä osana tulevaisuuden suunnitelmiamme, joten pelkäänpä, ettemme pysty myymään Beniä Leedsille, Barber vastasi.

5-vuotiaan Leeds-fani Danielin kirje ja Brightonin vastaus:

Tsekkaa myös: Video: Kiinan maajoukkuepelaaja rikkoi lakia kameran edessä – pidätys ja potkut seurajoukkueesta