Video: LeBron Jamesin kotiavauksessa nähtiin hurja tappelu – nyrkit heiluivat kentällä

LeBron Jamesin NBA Los Angeles Lakers / Pallomeri.net

LeBron Jamesin odotettu kotiavaus Los Angeles Lakersin paidassa riistäytyi käsistä päätösneljänneksellä, kun Rajon Rondo ja Chris Paul ottivat rajusti yhteen.

Lakersin ja Houston Rocketsin välistä ottelua oli jäljellä reilut neljä minuuttia, kun parketilla puhkesi fyysinen yhteenotto. Kaikki sai alkunsa, kun Lakersin Brandon Ingram tuuppasi Houston-tähti James Hardenia.

Tämän jälkeen soppaan saapui myös muita pelaajia, mutta tilanne pysyi vielä rauhallisena. Taustalla kuitenkin kiehahti, kun Rondo ja Paul ottivat sanallisesti mittaa toisistaan. Paul menetti lopulta hermonsa ja tökkäsi Rondoa sormella silmään. Lakers-peluri ei tätä hyväksynyt, vaan vastasi nyrkillä. Tämän jälkeen tilanteeseen saapui myös Ingram, joka yritti pamauttaa Paulia turpaan.

Houstonin Carmelo Anthony syytti ottelun jälkeen Rondoa sylkäisemisestä, mikä olisi ollut syynä Paulin hermotumiseen. Se on kuitenkin varmaa, että tappelupukareille on tiedossa pelikieltoja tilanteesta, kun NBA:n kurinpito pääsee käsittelemään tilannetta.

LeBron Jamesin kotiavauksessa nähtiin hurja tappelu

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen ESPN:n YouTubesta!