LeBron James ylisti poikkeuksellisella tavalla Lauri Markkasta

LeBron James
Kuva: Getty Images

Yksi kaikkien aikojen koripalloilijoista LeBron James antoi suomalaisittain harvinaislaatuisia kommentteja.

Los Angeles Lakersin paidassa pelaava James tunnetaan ympäri maailman, sillä onhan mies yksi historian parhaimmista NBA-pelaajista. Edelleen rautaisessa kunnossa oleva supertähti ei ole osoittanut hyytymisen merkkejä henkilökohtaisella tasolla, vaikka joukkueen osalta menestys on ollut vaisua viime vuodet.

LeBron Jamesilla on nykyisin myös oma podcast entisen NBA-pelaaja JJ Redickin kanssa. Mind The Game -podcastin uusimmassa jaksossa nähtiin mielenkiintoinen keskustelu, joka johti siihen, että Lakers-tähti antoi poikkeuksellisen kovia kommentteja Lauri Markkasen suuntaan.

Mainos alkaa:

Jamesin ja Redickin puhe kääntyi Utah Jazzin ja Golden State Warriorsin pelaamiseen, missä vaiheessa esiin nousi myös Markkasen taidot.

– Ai, Lauri? Hän on yksi suosikeistani. Hän on ollut LeBronin kannattaja pitkään. Hän piti kenkiäni pitkään, tähän kauteen asti. Nikelta tuli uudet. Meidän täytyy vähän jutella Niken väen kanssa, James vitsaili podcastissaan.

Tämän jälkeen vitsailu kuitenkin loppui ja Markkanen sai suoranaista ylistystä kuninkaalta.

– Rakastan sitä tyyppiä. Hän on todella hyvä, James kehui Markkasta.

James on omien sanojensa mukaan kiinnittänyt huomiota varsinkin siihen, miten Markkanen kiertää screenejä taitavasti isona miehenä.

Nämä kommentit kertovat omaa kieltänsä siitä, miten arvostettuun asemaan Markkanen on jo NBA:ssa noussut. Tämä ei ole mikään ihme, sillä onhan suomalainen ollut kiistattomasti yksi sarjan supertähdistä kahden viime kauden aikana.

LeBron James antaa kovat kehut Lauri Markkaselle


Pelaajat: ,
Joukkueet: