LeBron James teki massiivisen jatkosopimuksen – arvo 104 miljoonaa dollaria

LeBron James
Kuva: Getty Images

Los Angeles Lakersin LeBron James jatkaa seurassa kahden vuoden ajan, sillä supertähti teki 104 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.

Kaikkien aikojen parhaimpien koripalloilijoiden joukkoon kuuluva LeBron James jatkaa myös seuraavat kaksi kautta Los Angeles Lakersin paidassa. Jatkosopimus tuo myös melkoisen kasan rahaa, sillä ESPN:n mukaan sopimuksen arvo on 104 miljoonaa dollaria. Näin ollen vuosipalkka on 52 miljoonaa dollaria.

Jamesille on tiedossa varmasti erityiset kaudet, sillä Los Angeles Lakers varasi kesän varaustilaisuudessa miehen pojan Bronny Jamesin. Varaus on jakanut isosti mielipiteitä, sillä varausta on perusteltu monella suunnalla ainoastaan sillä, että LeBron-isä halusi poikansa samaan seuraan.

Mainos alkaa:

LA Lakersin uusi päävalmentajakin on jakanut mielipiteitä, sillä LeBron Jamesin kanssa podcastia pitävä JJ Redick nousee urallaan ensimmäistä kertaa päävalmentajaksi.

Jokainen voi vetää omat mielipiteensä, että onko Lakers täysin LeBronin hallussa vai onko kaikki kesän tapahtumat ainoastaan sattumaa.


Pelaajat:
Joukkueet: