LeBron James lähellä uskomatonta ennätystä – koska kaikkien aikojen piste-ennätys menee rikki?

LeBron James
Kuva: Getty Images

Los Angeles Lakersin LeBron James on todella lähellä nousua NBA:n historian kovimmaksi pistemieheksi.

James on dominoinut NBA-parketeita 2000-luvulla ennennäkemättömällä tavalla. Kohta myös kenties se kovin ennätys vaihtuu miehen nimiin, sillä Lakers-tähti ei ole enää kuin 36 pisteen päässä NBA:n kaikkien aikojen piste-ennätyksestä.

Tällä hetkellä kärjessä on Kareem-Abdul Jabbar, joka teki urallaan 38 387 pistettä 1560 ottelussa. LeBron Jamesilla on nyt kasassa 36 pistettä vähemmän 1408 ottelussa.

Näin ollen legenda tulee nousemaan listan kärkeen aivan lähiaikoina. Coolbetin kertoimissa todennäköisimpänä ennätysotteluna pidetään 10. helmikuuta pelattavaa Milwaukee Bucks -ottelua. Tätä ennen Lakers pelaa vielä Oklahoma City Thunderia vastaan, mutta Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.20, että ennätys rikkoontuisi tässä taistossa.

Coolbetilla tarjotaan muitakin kohteita ennätyksen hakuun liittyen, kuten millä neljänneksellä ennätyksen tuova kori syntyy sekä millä suorituksella kori löytyy. Todennäköisempänä pidetään kahden pisteen heittoa, kun taas esimerkiksi vapaaheitolle tarjotaan kertoimeksi 5.00.


Pelaajat: