Hämmentävä tilanne keskeytti yliopistomatsin – “LeBron James” pyrki yhtäkkiä vaihdosta kentälle

"LeBron James" eli Young Mantis

Yliopistokoripallo-ottelu keskeytyi hämmentävästi, kun “LeBron James” asteli katsomosta sivurajalle ja odotti pääsevänsä kentälle.

Lauantai-iltana Suomen aikaa pelatulla yliopistosarja NCAA:n miesten koripallon ykkösdivisioonan kierroksella nähtiin erikoinen tapaus, joka aiheutti lyhyen keskeytyksen IUPUI:n ja Lindenwoodin väliseen otteluun.

Tämä tapahtui toisen puoliajan lopulla, kun tappiolla olleen IUPUI:n pelaaja oli heittämässä vapaaheittoja. Juuri kun ensimmäinen vapari oli lähdössä, kääntyi kaikkien huomio sivurajalle. Syynä tähän oli se, että kentälle oli tulossa vaihtopelaaja, jolla ei ollut osaa eikä arpaa koko peliin.

Mainos alkaa:

Supertähti LeBron Jamesin Miami Heat -fanipaitaan ja peliasuun pukeutunut fani oli muina miehinä käppäillyt sivurajalle ja odottanut vuoroaan päästäkseen kentälle. Häntä ei ilmeisesti heti huomattu, sillä valkoinen Heat-paita muistutti hieman kotijoukkueen väritystä.

Turvamiehet puuttuivat tilanteeseen nopeasti ja häirikkö saateltiin rauhassa pois kentältä sekä ulos hallista. Myöhemmin paljastui, että kyseessä oli tubettaja Young Mantisin kehittelemä tempaus.

Lindenwood voitti itse ottelun lopulta pistein 73-67.

IUPUI:n ja Lindenwoodin välinen koripallopeli keskeytyy, kun “LeBron James” pyrkii kentälle:

Katso myös: Koripallon yliopistosarjassa täysin hävytön loppu – Vermont teki todellisen ihmeen viimeisten sekuntien