Lauri Markkasen pelitason romahdusta ihmetellään Chicagossa – ”Hän näyttää kauhealta”

Lauri Markkanen Chicago Bulls Lauri Markkasen - Pallomeri.net

Chicago Bullsin kausi on alkanut jo viime sesongeilta tuttuun tapaan, eli huonosti. Poikkeuksellista on se, että samaa voi sanoa Lauri Markkasen suoritustasosta.

Suomalaispelurin otteet eivät kolmannella NBA-kaudella ole olleet läheskään sillä tasolla, mihin kahdella ensimmäisellä kaudella totuttiin.

Todellinen pohjanoteeraus nähtiin lauantaina Charlotte Hornetsia vastaan, kun Markkanen upotti 24 minuutin peliajalla vain kolme pistettä, mikä on hänelle kauden heikoin saldo.

Suomalainen onkin alkanut saada Chicagossa jo voimakasta kritiikkiä.

– En tiedä, olenko koskaan nähnyt pelaajan romahtavan niin rajusti kuin Markkanen. Tässä ei ole mitään järkeä. Jos hän on oikeasti loukkaantunut, hänen pitää levätä, näki Bullsia seuraavan BullsHQ-podcastin isäntä Mark Karantzoulis Twitterissä.

The Athleticin Darnell Mayberry on samoilla linjoilla.

– Hän on todistanut ”kovuutensa”. Mutta tässä suossa jatkaminen ei auta häntä millään tavalla. Hän näyttää kauhealta. Tämä oli nyt 15. kerta 17 otteluun, kun Markkanen ei ole lempeästi sanottuna sykähdyttänyt. Jos kyse on jostain muusta, se pitää kertoa. Jos se on loukkaantuminen, pitäkää hänet sivussa, Mayberry kirjoittaa.


Pelaajat:
Joukkueet: