Lauri Markkanen yllätettiin tähdistövalinnan kunniaksi – sai kirjaimellisesti karhunhalauksen

Lauri Markkanen Utah Jazz yllätys - Pallomeri.net

Utah Jazz pelasi perjantaina ensimmäisen kotiottelunsa sen jälkeen, kun oli tullut tieto, että Lauri Markkanen nähdään myöhemmin tässä kuussa NBA:n All Star -tapahtumassa.

Suomalaispeluri saikin melkoisen yllätyksen kävellessään kotiareenan käytävää pitkin, kun katosta alkoi tippumaan värikästä paperisilppua, minkä jälkeen joukkueen maskotti Jazz Bear saapui antamaan oman karhunhalauksen joukkueensa tähtipelaajalle.

Lisäksi 10 000 ensimmäistä kotifania saivat Finnisher-julisteen, ja ennen ottelun alkua videotaululla pyöri suomalaisen supertähden kuluvan kauden parhaita suorituksia.

Itse ottelussa Markkanen oli jälleen kerran hyvässä iskussa, sillä hän upotti vähintään 20 pistettä jo 20 ottelussa peräjälkeen. Tällä kertaa saldo oli 25 pistettä, 10 levypalloa ja yksi koriin johtanut syöttö.

Vierasjoukkue Atlanta Hawks onnistui kuitenkin jo avausneljänneksellä repimään 10 pisteen kaulan, mikä kantoi lopulta voittoon asti ja päätöslukemat kirjattiin 108-115.

Utah on Läntisen konferenssin 8. sijalla ja Atlanta puolestaan miehittää Itäisessä konferenssissa täysin samaa sijoitusta. Jazz on voittanut kauden otteluistaan tasan puolet, sillä saldona on 27 voittoa ja yhtä monta tappiota.

Lauri Markkanen oli illan juhlittu sankari:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Utah Jazzin Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: