Lauri Markkasen ja LeBron Jamesin kohtaamisesta tuli somehitti – James ei kestänyt Markkasen “teräspalleja”

Lauri Markkasen ja LeBron Jamesin kohtaaminen

Lauri Markkasen ja supertähti LeBron Jamesin kohtaamisesta korin alla väännettiin koominen somehitti, kun James loukkaantui.

Utah Jazzin Lauri Markkasesta on muodostunut yksi NBA:n alkukauden ilmiöistä ja huomio sen kuin kasvaa rapakon takana sekä somessa. Erittäin vakuuttavaa kautta pelaavan Markkasen maineelle ei tee ainakaan hallaa somessa hitiksi noussut tilanne toissayön ottelusta, jossa Jazz nitisti nimivahvan Los Angeles Lakersin.

Kyse oli tilanteesta, jossa Lakersin supertähti LeBron James yritti korin alta nostaa palloa sukkaan, mutta saikin eteensä Markkasen, joka onnistui blokissa.

Tilanteessa Jamesin jalka näyttäisi osuvan Markkasen haaroihin, mutta Markkanen ei reagoi tilanteeseen mitenkään, mutta James lysähtää parkettiin tuskissaan.

Utahilainen urheilupodcastaaja Spencer Keele jakoi tilanteesta videon Twitterissä ja julisti, että Markkasen “teräspallit” tekivät tilanteessa tuhojaan ja tiputtivat Jamesin. Tosiasiassa videolta voi nähdä Jamesin irvistävän jo, kun hänen jalkansa nousee maasta, mutta odotettavissa on, että Keelen lanseeraama “Balls of Steel” -heitto jäänee elämään ja vain kasvattaa Markkasen legendaa.

Tästä Lauri Markkasen ja LeBron Jamesin välisestä kohtaamisesta tuli heti somehitti:

Katso myös: Ruotsin veskari lähti seikkailemaan salibandyn MM-kisoissa – Saksan ilmaveivispesialisti rankaisi tyynesti


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,