Video: Lauri Markkanen ylsi NBA-uransa kovimpaan pistemäärään – Chicagolle katkera tappio

Video: Lauri Markkanen ylsi NBA-uransa kovimpaan pistemäärään – Chicagolle katkera tappio

Lauri Markkanen oli kentän kuningas Charlotte-Chicago-ottelussa, sillä suomalainen teki peräti 35 pistettä ja nappasi 17 levypalloa.

Markkanen osoitti heti kauden avausottelussa, että hän on ainakin valmis menestysjahtiin, sillä suomalaistähti heitti kentän kovimman pistemäärän ja samalla sivusi NBA-uransa kovinta pistemäärää.

Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, koska Charlotte nappasi trilleristä voiton pienimmällä mahdollisella erolla. Loppunumerot kirjattiin lopulta 126-125.

Markkanen laittoi esityksellään itsensä jälleen melko kovaan joukkoon Bullsin seurahistoriassa. Nimittäin suomalaistähdestä tuli ensimmäinen Chicago-pelaaja sitten Michael Jordanin, joka onnistuu tekemään kauden avausottelussa vähintään 35 pistettä. Jordan teki vastaavan tempun vuonna 1989.

Markkasen esitys oli varmasti todellinen piristysruiske Bulls-faneille, jotka janoavat tällä kaudella pääsyä pudotuspeleihin. Mikäli suomalaisen otteet jatkuvat kauden mittaan vastaavanlaisena, niin tuo haave voi todellakin toteutua.

Kaiken lisäksi jo nyt 50 parhaan NBA-pelaajan joukkoon Markkanen nähdään Bulls-paidassa myös ensi kaudella, koska Chicago käytti tällä viikolla suomalaisen sopimuksessa olleen optiovuoden.

Lauri Markkanen teki yhteensä 35 pistettä NBA-kauden avauksessa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut