Video: Lauri Markkanen teki NBA-uransa piste-ennätyksen – ylsi samaan temppuun kuin Jordan ja Pippen

Video: Lauri Markkanen teki NBA-uransa piste-ennätyksen – ylsi samaan temppuun kuin Jordan ja Pippen

Chicago Bullsin Lauri Markkanen jatkoi aivan mykistävää virettään, kun suomalaistähti heitti 35 pistettä Boston Celticsiä vastaan.

Markkanen oli jälleen kerran Chicagon ykköstykkejä, kun seura nappasi todellisen yllätysvoiton kaatamalla Bostonin numeroin 126-116. Markkanen heitti ottelussa yhteensä 35 pistettä, joka on suomalaisen koko NBA-uran kovin noteeraus. Tämän lisäksi Markkanen nappasi yhteensä 15 levypalloa.

Vain kaksi miestä oli Markkastakin kovemmassa vireessä, sillä seurakaveri Zach LaVine heitti peräti 42 pistettä. Bostonin paras pistemies oli 37 pistettä upottanut Kyrie Irving.

LaVine ja Markkanen tekivät melkoisen tempun, sillä kaksikosta tuli ensimmäiset pelaajat sitten Scottie Pippenin ja Michael Jordanin, ketkä pystyivät tekemään samassa ottelussa vähintään 35 pistettä. Legendaariset Pippen ja Jordan onnistuivat tempussa vuonna 1996.

Lauri Markkanen on hurjassa iskussa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

EDIT. Lauri Markkanen ei noussut jakamaan Michael Jordanin seuraennätystä tupla-tuplissa, sillä NBA oli poistanut Markkaselta yhden levypallon 14.2. pelatusta Memphis-ottelusta.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut