Yllätysuutinen NBA:sta – Lauri Markkanen liikkui jättikaupassa Clevelandistä Utahiin

Lauri Markkanen Utah Jazz

NBA:n suunnalta kajahti yllättävä suomalaisuutinen, kun Lauri Markkanen siirtyi Clevelandista Utahiin osana isoa pelaajakauppaa.

Rapakon takaa tärähti pöytään täysin puskista merkittävä siirtouutinen, kun eri lähteistä paljastui, että Cleveland Cavaliers on tehnyt jättimäisen pelaajakaupan Utah Jazzin kanssa ja yksi liikkuvista osista on Lauri Markkanen.

Vuosi sitten Clevelandiin siirtynyt Markkanen joutuu nyt aivan erilaiseen tilanteeseen, sillä siinä missä Cavaliers oli viime kauden päätteeksi playoff-joukkue, on entinen suurseura Jazz jälleen täydessä uudelleenrakennusmoodissa.

Tähän erittäin iso kauppa juuri perustuukin. Jazz luopui tähtipelaaja Donovan Mitchellistä. Jazz sai vastineeksi Markkasen lisäksi myös Ochair Agbajin, Collin Sextonin sekä kolme ykköskierroksen varausoikeutta.

Markkanen joutuu näin keskittymään Susijengin perjantai-iltapäivän EM-avaukseen vähintäänkin pienen myllerryksen ja epätietoisuuden keskellä.

Tsekkaa myös: Nolo farssi koripallon EM-kisoissa – järjestäjät unohtivat hoitaa bussin, Slovenia kiirehti avausotteluun takseilla


Pelaajat:
Joukkueet: ,