Lauri Markkanen liekehti Utahin voitossa – avausviisikon paikkaa NBA All Star -tapahtumassa ei herunut

Lauri Markkanen Utah Jazz NBA / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen palasi yhden ohipelin jälkeen tasolleen, kun suomalaispelaaja johdatti Utah Jazzin voittoon Washington Wizardsista.

Edellisessä matsissa New Orleans Pelicansia vastaan Markkanen oli upottanut vain 11 pistettä, mutta nyt mies palasi taas tasolleen upottamalla 29 pistettä, minkä lisäksi tilastoihin merkittiin 7 levypalloa ja 5 syöttöä. Markkanen oli myös koko ottelun tehokkain pistenikkari.

Vierasjoukkueen voittolukemat kirjattiin 108-123.

Samalla Utah sai poikki kolmen ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa. Washingtonille puolestaan tappio oli kuudes perättäinen.

Torstaina julkistettiin myös NBA:n All Star – tapahtuman avauskentälliset. Markkasen nimi jäi tässä kohtaa vielä puuttumaan, mutta hänellä on vielä mahdollisuus tulla valituksi läntisen konferenssin vaihtopelaajaksi. Nämä 7 pelaajaa valitaan valmentajien toimesta, kun taas avauskentällisten äänestyksessä mukana olivat fanit, pelaajat sekä median edustajat.

Läntisen konferenssin avausviisikkoon valittiin LeBron JamesKevin DurantNikola JokicLuka Doncic ja Shai Gilgeous-Alexander.

Itäisen konferenssin avausviisikko on Giannis AntetokounmpoJoel EmbiidJayson TatumTyrese Haliburton ja Damian Lillard.

Tähdistöottelu pelataan 18. helmikuuta.

Lauri Markkanen näytti donkkaamisen mallia Washingtonia vastaan:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Jazz Leadin X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: