Lauri Markkanen joutui sivuun loukkaantumisen vuoksi – ei onneksi uhkaa tähdistöottelulle

Lauri Markkanen
Kuva: Getty Images

Utah Jazzin Lauri Markkanen ei pystynyt pelaamaan keskiviikon ja torstain välisen yön ottelussa Memphis Grizzliesia vastaan.

Uransa ensimmäisen tähdistöotteluun valmistautuva Markkanen sai todella ikäviä uutisia All-Star-tapahtuman alla, kun suomalaistähti vedettiin pois kokoonpanosta loukkaantumisen takia. Suomalainen kuitenkin antoi rauhoittavia kommentteja vammastaan.

– Ei tarvitse olla huolissaan. Viime peleissä on tullut vähän iskuja, nyt tällainen varotoimenpide. Viikonloppuna ollaan kunnossa, Markkanen sanoo Yle Urheilun haastattelussa.

Loukkaantuminen aiheutti ensimmäiseksi tietysti todella huolestuneita ajatuksia, koska tähdistöviikonloppu on tuloillaan. Lauri Markkanen nousi juuri loukkaantumisten vuoksi avauskokoonpanoon ja miehen on tarkoitus osallistua tämän lisäksi kolmoskisaan. Onneksi pieni vamma ei kuitenkaan näillä näkyvin uhkaa odotettua tapahtumaa.

Utah hävisi ilman Markkasta pelatun Memphis-ottelun numeroin 117-111. Huonot uutiset eivät jääneet ainoastaan Markkaseen, vaan Collin Sexton loukkasi takareitensä, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista.


Pelaajat:
Joukkueet: