Lauri Markkanen debytoi vahvasti Jazz-paidassa – oli heti kentän tehokkain

Lauri Markkanen Utah Jazz

Lauri Markkanen otti lentävän lähdön uudessa seurassaan ja hoiti oman leiviskänsä ollen Jazz-debyytissään kentän tehokkain.

Lauri Markkasella oli varsin mainio lentokeli päällään ensimmäisessä ottelussaan, jonka hän pelasi uuden seuransa Utah Jazzin riveissä. Markkanen teki debyyttinsä harjoitusottelussa Toronto Raptorsia vastaan ja oli 20 pisteellään kentän tehokkain pelaaja.

Vaikka Markkanen kantoi kortensa kekoon, niin tasaisissa merkeissä aina kolmannen neljänneksen alkuun edennyt ottelu päättyi lopulta Raptorsin selkeään voittoon lukemin 114-82.

Markkanen sai ottelussa peliaikaa vajaat 24 minuuttia. Vapaaheittojen ja kahden pisteen korien ohella Markkanen upotti myös kaksi kolmen pisteen heittoa. Cleveland Cavaliersista kesken EM-lisojen Utahiin kaupattu Markkanen antoi ja sai esimakua siitä, mitä tuleman pitää, kun varsinainen NBA-kausi alkaa.

Markkanen tulee kantamaan joukkueessa isoa roolia, sillä Jazz luopui kesällä kovan luokan pelimiehistä, kuten Bojan Bogdanovichista ja Rudy Gobertista. Toisaalta tämä tulee tarkoittamaan sitä, että vaikka kausi saattaa olla Markkaselle henkilökohtaisesti hyvä, niin henkisesti taakka voi käydä raskaaksi. Vahvasti uudelleenrakennusvaiheessa oleva Jazz kun tulee todennäköisesti kyntämään tappiosta toiseen.

Lauri Markkanen oli kentän tehokkain Jazz-debyytissään:

Katso myös: Malin pelaajat alkoivat tappelemaan haastattelualueella keskenään naisten koripallon MM-kisoissa


Pelaajat:
Joukkueet: