Lauri Markkanen villitsi Espoossa, kun Susijengi kaatoi Viron – upeita donkkeja ja maukkaita passeja

Lauri Markkanen Susijengi

Lauri Markkanen oli kovassa iskussa ja villitsi yleisöä, kun Susijengi peittosi Viron Espoossa pelatussa harjoitusottelussa.

Suomi jatkoi valmistautumistaan koripallon MM-kisoihin, kun se kohtasi keskiviikkona Viron. Viro pisti Susijengille kunnolla hanttiin tarjoten varsin kovan haasteen, mutta lopulta Suomi voitti ottelun kuitenkin lukemin 86-80.

Suomen ykköstähti oli tuttuun tapaan Lauri Markkanen, joka villitsi Espoon yleisöä upeilla suorituksillaan. Markkanen takoi kaikkiaan 29 pistettä, johon mahtui muutama upea donkki. Niiden lisäksi Markkanen tarjoili myös muutaman todella maukkaan passin.

Vaikka Suomi pelin voittikin, ei Susijengin leirissä oltu tyytyväisiä juuri muuhun kuin tulokseen.

– Aika kaukana se valmiista oli. Paljon tuli merkkausvirheitä ja tiedettiin kokemuksesta, että Viro pystyy tekemään meidän pelaamisestamme vaikeaa. Kaikki kunnia Virolle tästä illasta, mutta kertoo sekin ihan hyvää, että voidaan vähän heikommallakin pelillä hakea voitto, Markkanen analysoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Päävalmentaja Lassi Tuovi oli samoilla linjoilla tähtipelaajansa kanssa.

– Meidän pitää muistaa isompi kokonaisuus. Tämä peli on osa pidempää oppimisprosessia ja saimme tästäkin ottelusta paljon aineksia, joista parantaa tulevaisuudessa, Tuovi totesi liiton tiedotteessa.

Suomen osalta koripallon MM-kisat alkavat 25. elokuuta ottelulla Australiaa vastaan.

Lauri Markkanen viihdytti yleisöä upeilla suorituksillaan:

Katso myös: Steph Curry yllätti laulajana – hyppäsi lavalle Paramoren keikalla


Pelaajat:
Joukkueet: